12 Nisan 2019 Cuma

Seo Reklamcılık Hizmetleri

Bu, Ekvador'un Bay Assange'ı ilk kez kesmediği değildi: Ekim seo reklamcılık hizmetleri 2016'da , Amerikan seçimlerine müdahale etme çabalarına girmekten korktuğunu söyleyerek bunu yaptı. Bay Assange, tecavüz iddiaları hakkında sorgulanmak üzere İsveç'e iade edilmemek için 2012 yılında elçiliğe gitti. İsveç düştü öne sürebilir, bunu söylemeyi çok zamanım geçti.

Ancak Bay Assange, kefaleti atlamaktan ve daha da baskı altında olan, tutuklanmaktan ve ABD'ye sınır dışı edilmekten korkan bir İngiliz suçlamasıyla karşı karşıya. Başsavcı Jeff Sessions, geçen yıl Bay Assange'ı tutuklamanın bir öncelik olduğunu söylediğinde bu tür korkuları körükledi.”

Bay Assange, Avustralya'nın 46 yaşındaki yerli, uzun İngiliz yetkililer için tahriş edici olmuştur. Genç bir Dışişleri Bakanı Alan Duncan, bu hafta Meclis üyelerine şunları söyledi: "Bu sefil küçük solucanın elçilikten çıkıp İngiliz adaletine teslim olma zamanı geldi.”

Şimdi, Ekvadorlu ev sahiplerinin sabrı da zayıf görünüyor.

Ekvador Dışişleri Bakanı María Fernanda Espinosa, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, yetkililerin önümüzdeki hafta Londra'da Bay Assange'ın Avukatlarıyla bir araya gelerek Ekvador'un Bay Assange'ın “uyumsuzluğu” olarak adlandırdığı şeyle bağlantılı olarak alabileceği ek önlemleri keşfedeceklerini söyledi.

” Önlemleri avukatlarımızla değerlendiriyoruz” dedi. “Uluslararası hukuk çerçevesini, kendi mevzuatımızı ve Ekvador anayasasını bize sağlayan alternatiflerin neler olduğunu keşfedeceğiz.”

O ekledi, " en önemli şey Ekvador mevcut hükümetin miras bu duruma kesin ve kalıcı bir çözüm bulmak için İngiltere ile bir diyalog sürdürmesidir.”

Onun sözleri Ekvador Cumhurbaşkanı lenín Moreno, Bay Assange doğru ifade ettiğini hoşnutsuzluk ima etti. Bay Assange vatandaşlığını veren Bay Moreno'nun hükümeti olmasına rağmen, Başkan çok isteksizce ve esas olarak selefi ve müttefiki Rafael Correa'ya saygı duyuyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder