12 Haziran 2017 Pazartesi

Seo Uzmanları

Hassas savunmasız 200 sayfanız var, en çok 600 kaliteli sayfa bulunduğunu söyleyelim ve sitenizdeki sıralamaları izleyerek trafiğinizin yarısı için saldırdınız. Bu 200 sayfanın iyileştirilmesi çalışmaları çok yavaşsa ve haftada bir yapabileceğiniz (200 seo sayfanın tamamı için dört yıllık bir iş) yapabiliyorsanız, o zehirli içeriği sitenin dışına çıkın ve 600 iyi sayfayı elde edin. Sıralamaya dönün.

Google Mayıs ayındaki 39 güncelleme ile aylık Arama Vurgularını yayınladı. Büyük değişiklikler arasında Penguin iyileştirmeleri, daha iyi bağlantı seo çalışması planı algılaması, başlık / snippet yeniden yazımında yapılan değişiklikler ve Google Haberler'deki güncellemeler yer aldı.

Google ve Bing, Twitter ve Facebook'daki veriler de dahil olmak üzere sıralamayı belirlemek için sosyal sinyaller kullandıklarını doğruladı. Matt seo uzmanı Cutts, bunun birçok SEO'nun uzun sürmesi şüphesinde olmasına rağmen bunun Google için nispeten yeni bir gelişme olduğunu doğruladı.

Bazı karışık sinyallerden sonra, Google, yalnızca veriye benzeyen 22. Panda güncellemesini doğruladı. Bu, 19 Kasım günü daha büyük, ama tanıtım makalesi adsız bir güncellemenin hemen sonrasında geldi.

İki Ay Önce, Google bloguma gizlice gizlenmiş blog bazı dış bağlantılar verdiğini gizlemişti. Kontrol ettim, Bidvertisör Ads Link'inden kaynaklanan sorunu buldum. Hepsini kaldırdım. Şimdi blogum google.

Pekâlâ, birçoğunuzun eksik olması ve bana sosyal seo uzmanı medya tanıtımının gerçekten yardımcı olduğuna inandığınızdan emin olduğum bir şey. Özellikle Google+ oyları, Facebook seviyor, Twitter ve Delicious benim için sıralamamı yükseltmek için harika zamanlar çalıştı. Twitter hızlı indekslemede yardımcı olsa da hepsi bu kadar.

Bir sonraki Penguin güncellemesinin önemli olacağını düşündükten sonra, Google, "sorguların% 0,3'ünü" etkileyen küçük bir Penguen veri güncelleştirmesini seo danışmanı yayımladı. Penguin güncelleme numaralandırması Panda'ya benzer şekilde yeniden başlatıldı - bu 3. Penguen sürümdü.

İlk olarak, Panda algoritması özellikle içerikle ilgilidir. Bağlantılarla değil, mobil cihazlarla ilgili değil, bir HTTPS sitesi sahibi olmakla ilgili değildir. google seo eğitimi Daha ziyade, Panda algoritması, oldukça spam içerikli ya da hiç de iyi olmayan içeriği indirerek kaliteli kalitede ödül alır.

Ve sadece neden onları tutmanız gerektiğini belirleyen Google'ın perspektifi değil. Bir yorum bölümüne sahip olmak, ziyaretçileri yeni yorumları kontrol etmek için sitenize geri gelmelerini sağlayabilir ve çoğu zaman içerik üzerinde ek bilgi google seo ve görüş sunabilir. Topluluklar, yorum bölümleri etrafında bile oluşabilir. Ve elbette daha fazla içerik ekliyor.

Google, Payday Loan 2.0 anti-spam güncellemesinin ardından bir aydan daha kısa bir süre içinde bir başka büyük iterasyon başlattı. seo teknikleri Resmi bildiriler 2.0'ın belirli siteleri hedeflediğini, bununla birlikte 3.0'ın spam içerikli sorgular olduğunu belirtti.

Özel ayarlar ve profiller gerektiren kişiselleştirme girişimlerinden farklı olarak 2005 kişiselleştirilmiş arama sunumu doğrudan kullanıcılara gösterildi? seocu Sonuçları otomatik olarak ayarlamak için arama geçmişi. Etki ilk bakışta küçük olsa da, Google birçok uygulamanın arama geçmişini kullanmaya devam edecekti.

Serbest WordPress temalarıyla blog yazarlığım kariyerine başladım ancak zamanla prim WordPress temalarının, ücretsiz WordPress temasından daha seo firması iyi olduğunu fark ettim. Ücretsiz bir WordPress teması kullanıyorsanız, uygun başlık etiketleri için temanızı kontrol etmeniz ve bu temanın SEO dostu olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir. Ya da, hayatınızı basitleştirin ve Genesis temasını kullanın. Özellikle, çok SEO adam değilseniz, bu tema yükleyebilir ve daha SEO dostu blogunuza yapabilirsiniz. Tez seçenekleri paneli veya Genesis seçenek panelini kullanarak sekmeler, kategoriler ve tüm gereksiz sayfalar için seo nedir noindex nitelikleri koyduğunuzdan emin olun. Premium temaları hala karşılayamıyorsanız, blogunuzun tüm gereksiz sayfalarına noindex eklemek için Robots meta gibi eklentileri kullanmaya başlamanızı öneririm.

Zaten Panda ile ilgili çok sayıda makale okudum, ancak her zaman ne yapacağımı veya gösterdikleri teorik kavramların hepsini nasıl uygulayacağımı bilmeden bitti.
Ama şimdi, mesajınızı okuduktan sonra, seo nasıl yapılır çok açıkım var ve başımın etrafında dolaşan tüm fikirler mantıklı geldi. Gerçek bir "aha" anı !! Bunun için teşekkürler.