12 Nisan 2019 Cuma

Dekoratif Ürünler

WASHİNGTON-Başkan Trump Perşembe günü duvar saati yaptığı açıklamada, Meksika'ya Güney sınırını kapatmadan önce “bir yıllık uyarı” vermeyi planladığını ve geçen hafta yaptığı bir tehdide geri çekildiğini ve Meksika'nın tüm yasadışı göçü durdurmaması durumunda önümüzdeki günlerde sınırı kapatacağını söyledi..

” Açıkçası, sınırı kapatmaktan daha iyi ve daha az sert olan tek şey, arabaların içeri girdiği tarife ve bunu yapacağım " dedi. "Ben oyun oynamam.”

Ekledi: "eğer ilaçlar durmazsa ya da büyük ölçüde durmazsa, Meksika ve ürünlere, özellikle de arabalara tarifeler koyacağız - tüm ballgame arabalar. Ve eğer bu ilaçları durdurmazsa, sınırı kapatırız.”

[Amerika Birleşik Devletleri ve Meksika'nın buluştuğu yaşam hakkında sınırlı bir bülten olan sınırı geçmek için kaydolun .]

Bay Trump sınırdaki uyuşturucu akışını kırmızı dekoratif ürünler çizgi olarak gösterdi. Ancak geçen Cuma günü Twitter'da yaptığı açıklamada, “Meksika, Güney sınırımız boyunca ABD'ye gelen tüm yasadışı göçleri derhal durdurmazsa, önümüzdeki hafta sınırı veya sınırın büyük bölümlerini KAPATACAĞIM.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder