20 Şubat 2019 Çarşamba

Seo Analiz

Bay Trump, Bay Christie ile uğraşırken, Beyaz seo desteği Saray avukatının Bürosundaki avukatlar, Bay Spicer ile Beyaz Saray podyumundan hassas bir ulusal güvenlik soruşturması hakkında ne söylemesi gerektiği hakkında bir araya geldi. Ancak Bay Spicer'ın brifingine başladığında, avukatlar diğerlerinden daha büyük olan çok sayıda yanlış anlaşmayı duymaya başladı ve hepsini bir notta derlemeye başladı.

Avukatların asıl endişesi, Bay Spicer'ın Beyaz Saray'ın Bay Flynn'i ne kadar yorucu bir şekilde araştırdığını ve yanlış bir şekilde, yönetim avukatlarının Bay Flynn'in davranışını çevreleyen yasal sorunlar olmadığı sonucuna vardı.

Bay Spicer daha sonra insanlara danışmanın ofisi tarafından verildiğini ve Beyaz Saray avukatlarının yalnızca Bay Flynn'e iç soruşturmanın titizliğini seo analiz nasıl anlattığı konusunda endişelerini dile getirdiğini konuşan noktalara sıkıştığını söyledi. Avukatlar tarafından yazılan not, Bay Spicer'ın yanlış anlaşmalarının daha uzun bir listesini sunduğunu söyledi. Beyaz Saray rekoru asla halka açık bir şekilde düzeltmedi.

Eski Beyaz Saray basın Sekreteri Sean Spicer, Beyaz Saray'ın Bay Flynn'i ne kadar iyice araştırdığını abarttı.

Eski Beyaz Saray basın Sekreteri Sean Spicer, Beyaz Saray'ın Bay Flynn'i ne kadar iyice araştırdığını abarttı.Kredi Stephen Crowley / New York Times
O günün ilerleyen saatlerinde Bay Trump, F. B. I. yönetmen James B. Comey ile Oval ofiste yüzleşti. Başkan, Bay Spicer'ın Beyaz Saray'ın ateşlemeyi nasıl ele aldığını açıklayan harika bir iş çıkardığını söyledi. Sonra Bay Comey'den FBI'ın Bay Flynn hakkındaki soruşturmasını bitirmesini istedi ve Bay Flynn'in iyi bir adam olduğunu söyledi.

Bay Comey, o sırada yazdığı bir nota göre, Bay seo Türkiye Flynn'in gerçekten iyi bir adam olduğunu söyledi. Ama FBI soruşturmasını bitirmekle ilgili hiçbir şey söylemedi.

Mart ayına kadar, Bay Trump, Başsavcısı Jeff Sessions'ın kendisini Rusya soruşturmasından kurtardığı için öfkelendi, çünkü araştırmacılar Bay Sessions'ın bir parçası olduğu kampanyaya bakıyorlardı. Bay Trump da Başkan soruşturma altında olmadığını kamuya söylemeyi reddetti Bay Comey, giderek sinirli büyüyordu.

Bay Trump sonunda Bay Comey'i Mayıs ayında kovdu . Ancak Başkan ve Beyaz Saray, görevden alınma konusundaki muhakemelerinin çelişkili hesaplarını verdi ve bu sadece Cumhurbaşkanının yasal maruziyetini daha da kötüleştirdi.

A week after the firing, The Times disclosed that the president had asked Mr. Comey to end the Flynn investigation. The next day, the deputy attorney general, Rod J. Rosenstein, appointed Mr. Mueller, a Republican, as special counsel.

Instead of ending the Russia investigation by firing Mr. Comey, Mr. Trump had drastically raised the stakes.

Boiling frustration
Jeff Sessions, eski Başsavcı, Rusya soruşturma, büyük ölçüde Başkan kızdırdı bir karar kendini recused.
Kredi
Stephen Crowley / New York Times


Görüntü

Jeff Sessions, eski Başsavcı, Rusya soruşturma, büyük ölçüde Başkan kızdırdı bir karar kendini recused.Kredi Stephen Crowley / New York Times
Bay Mueller'in atanması, Bay Trump'ın öfkesini ve giderek pervasız davranış haline gelen şeyleri körükledi-2017 yazında, Cumhurbaşkanının soruşturmayı engellemek için geniş bir çaba sarf ettiği Kongre tarafından yapılan bir durumda yapı taşları olarak sonuçlanabilecek bir dizi eylem başlattı.

Twitter'da ve haber medya görüşmelerinde, Bay Trump araştırmacıları baskı yapmaya ve Mueller soruşturmasında potansiyel tanıkların güvenilirliğini zayıflatmaya çalıştı.

Mart ayında Rusya'nın ABD Büyükelçisi ile seçim sırasında sahip olduğu temaslardan dolayı Rusya soruşturmasını denetlemekten geri dönen Bay Sessions'taki zehirinin çoğunu yönetti.

The president humiliated Mr. Sessions at every seo fiyatları turn, and stunned Washington when he said during an interview with The Times that he never would have named Mr. Sessions attorney general if he had known Mr. Sessions would step aside from the investigation.

Özel olarak, Bay Trump, Bay Sessions'ı kaldırmaya çalıştı-onu koruyacak bir Başsavcı istediğini söyledi-ama onu kovmadı, kısmen Beyaz Saray yardımcıları Cumhurbaşkanının istifasını talep etme emirlerinden kaçtılar. Başkan, eski kampanya Yöneticisini Corey Lewandowski'yi, dördüncü Temmuz haftasonunda Bay Sessions'a istifa etmesini istemek için çağırdı. Bay Lewandowski çekimser değildi ve istek üzerine hiç hareket etmedi.


Trump alenen fazla 1,100 kez Rusya soruşturma saldırdı
Başkan Trump, Federal soruşturmaları kamuya açık bir şekilde eleştirdi ve onu Olası adalet suçlamalarına engelledi.

şubat. 19, 2019
Bay trump'ın avukatlarından biri, bu yaz eski yardımcılarından biri olan Paul Manafort ve Bay Flynn'in Olası affları tartışmak için avukatlara da ulaştı. Tartışmalar Cumhurbaşkanı suçunu ve Mueller soruşturmada işbirliği konusunda kararlarını etkilemek için AF teklif etmeye hazır olup olmadığı hakkında sorular yöneltti.

Başkan, soruşturmaya son verebilecek bir hareket olan Bay Mueller'ı kovmaya bile çalıştı. Bay Mueller'in randevusundan birkaç hafta sonra Başkan, algılanan çıkar çatışmaları nedeniyle kovulması gerektiğini ısrar etti. Emri yerine getirmekten sorumlu olacak olan Donald F. McGahn II, trump'ın Beyaz Saray Danışmanı reddetti ve istifa etmekle tehdit etti.

Başkan sonunda geri çekildi.

Yeni bir strateji: bir soruşturma discrediting
Republican Representatives Lee Zeldin, left, Mark Meadows, Matt Gaetz and Jim Jordan launched an offensive against the Mueller investigation.
Credit
Alex Wong/Getty Images


Görüntü

Cumhuriyetçi Temsilciler Lee Zeldin, sol, Mark Meadows, Matt Gaetz ve Jim Jordan Mueller soruşturmasına karşı bir saldırı başlattı.Kredi Alex Wong / Getty Images
Temmuz 2017'de Atlanta'nın havaalanında bir tatil sırasında Delta Sky Lounge'da oturan temsilci Matt Gaetz, Florida Panhandle'dan İlk dönem bir Cumhuriyetçi, saldırı zamanının geldiğine karar verdi. Bay Gaetz, daha sonra 35, Cumhurbaşkanının müttefiklerinin kongre'deki müttefiklerinin, derin haksız ve politik olarak önyargılı olarak gördükleri bir soruşturmaya karşı savaşmak için koordineli bir stratejiye ihtiyaç duyduğuna inanıyordu.

He called Representative Jim Jordan, a conservative Republican from Ohio, and told him the party needed “to go play offense,” Mr. Gaetz recalled in an interview.

The two men believed that Republican leaders, who publicly praised the appointment of Mr. Mueller, had been beaten into a defensive crouch by the unending chaos and were leaving Democrats unchecked to “pistol whip” the president with constant accusations about his campaign and Russia.

So they began to investigate the investigators. Mr. Trump and his lawyers enthusiastically encouraged the strategy, which, according to some polls, seo uzmanı convinced many Americans that the country’s law enforcement apparatus was determined to bring down the president.

İçinde gün onların konuşma, Bay Gaetz ve Bay Jordan hazırlanan bir mektup Bay Seans ve Bay Rosenstein, İlk Çağrı için randevu ikinci bir özel danışman aslında reinvestigate Hillary Clinton için onu işleme yazışıyorlar ise bakan devlet davası oldu bitti olarak yaz 2016 olarak kökeni FBI soruşturması Bay Flynn ve diğer Trump ilişkilendirir.

Mektubun kendisi, sadece 20 ev Cumhuriyetçisinin imzaları ile, ilk başta az çekiş kazandı. Ancak önemli bir vardiya devam ediyordu: Bay Trump'ın avukatları, Bay Mueller'la işbirliği yapmaya ve Twitter feed'ini seslendirmeye çağırdığı bir zamanda, Cumhurbaşkanının Kongredeki en ateşli müttefikleri ve muhafazakar haber medyası, Federal kolluk kuvvetleri ve soruşturmayı Bay Trump'ın kampanyasına başlatan yetkililere senaryoyu çevirmekle meşguldü.

Bay Gaetz ve Bay Jordan, bazen temsilci Mark Meadows, Bay Trump'a yakın bir basın meraklısı Kuzey Carolinian ve House istihbarat Komitesi'nin Başkanı California Temsilcisi Devin Nunes da dahil olmak üzere benzer fikirli Cumhuriyetçilerle toplanmaya başladılar.

Kaliforniya'nın Merkez Vadisi'ndeki bir süt çiftliği ailesinin ürünü olan Bay Nunes, Bay Trump'ın Kongredeki en güçlü müttefiklerinden biri olarak ortaya çıkmıştı. 2016 seçimlerinden sonra Trump geçişi sırasında Bay Flynn ile yakından çalıştı ve bazen partizan nedenlerle analizlerini renklendirmekle suçladığı C. I. A. ve diğer istihbarat ajanslarıyla mücadele etme öyküsü vardı. 2017 yılının ilkbaharında, Bay Nunes, Başkan Barack Obama'nın Manhattan'daki Trump Tower'da yasadışı bir dinleme emri verdiğini iddia eden Bay Trump'ın yanlış iddiasını desteklemeye çalıştı.

Kongre gözetim yetkileri kullanarak, Cumhuriyetçi milletvekilleri, Bay Trump gerçekçi kendi: güç onun gizli telefon dinleme ve Rusya soruşturmanın bir parçası olduğunu bir FBI muhbiri varlığı da dahil olmak üzere hükümetin en hassas soruşturma dosyalarının acik içine yapamadığını yapmayı başardı.

House Republicans opened investigations into the F.B.I.’s handling of the Clinton email case and a debunked Obama-era uranium deal indirectly linked to Mrs. Clinton. The lawmakers got a big assist from the Justice Department, which gave them private texts recovered from two senior F.B.I. officials who had been on the Russia case. The officials — Peter Strzok and Lisa Page — repeatedly criticized Mr. Trump in their texts, which were featured in a loop on Fox News and became a centerpiece of an evolving and powerful conservative narrative about a cabal inside the F.B.I. and Justice Department to take down Mr. Trump.

The president cheered on the lawmakers on Twitter, in interviews and in private, urging Mr. Gaetz on Air Force One in December 2017 and in subsequent phone calls to keep up the House Republicans’ oversight work. He was hoping for fair treatment from Mr. Mueller, Mr. Trump told Mr. Gaetz in one of the calls just after the congressman appeared on Fox News, but that did not preclude him from encouraging his allies’ scrutiny of the investigation.

Daha sonra, Bay Nunes, F. B. I.'nin eski bir Trump kampanya ortağı Carter sayfasında casusluk yapma yetkisini kötüye kullandığını iddia eden bir not ürettiğinde, Bay Trump, Bay Nunes'e bir tweet'de “büyük Amerikan kahramanı” olarak adlandırdı. (FBI, notun doğruluğu hakkında "ciddi endişeler" olduğunu söyledi.)

Bay Trump sonunda, Bay Mueller'in araştırmacılarıyla nispeten sessiz bir işbirliğinden, güvenilirlikleri ve tarafsızlıklarına yönelik hedefli ve acımasız bir ön saldırı yönünde uzaklaştı.
Kredi
Doug Mills/New York Times


Görüntü

Bay Trump sonunda, Bay Mueller'in araştırmacılarıyla nispeten sessiz bir işbirliğinden, güvenilirlikleri ve tarafsızlıklarına yönelik hedefli ve acımasız bir ön saldırı yönünde uzaklaştı.KrediDoug Mills/New York Times
Başkan, Amerikan kolluk kuvvetlerine saldırmak için aktif bir katılımcı oldu. Tekrar tekrar milletvekilleri adına yönetim yetkililerine eğildi-Bay Rosenstein ve diğer kolluk kuvvetlerinin liderlerini, açık dava ile ilgili hassas materyalleri seo nedir Kongre ile paylaşmaya çağırıyor. Başkan olarak, Bay Trump hükümetten geçen bilgiler üzerinde nihai yetkiye sahiptir, ancak müdahaleleri sıra dışıydı.

2018 baharında, Bay Nunes yeni hedefler üzerinde sıfırlandı . Bir durumda, Bay Rosenstein'ı Kongre'ye hor görmekle tehdit etti ya da istediği belgelerin teslim edilmemesi durumunda, Rusya davasını açmak için kullanılan dosya da dahil olmak üzere onu suçlamaya çalıştı. Buna ek olarak, Rusya soruşturmasında kullanılan güvenilir bir F. B. I. muhbir hakkında hassas bilgiler için adalet Bakanlığı'na bastı, Stefan Halper adında bir Cambridge profesörü — istihbarat yetkilileri, bilginin serbest bırakılmasının önemli müttefiklerle olan ilişkilere zarar verebileceğini söylediğinde bile.

Başkan, F. B. I.'yi kanıt olmadan, kampanyasında bir casus dikmekle suçladı. "SPYGATE tarihin en büyük siyasi skandallarından biri olabilir!"Bay Trump, terimi popüler bir hashtag haline getirerek yazdı.

Çoğu Senato Cumhuriyetçisi, ev taktiklerini görmezden gelmeye çalıştı ve soruşturmalara katılan tüm ev Cumhuriyetçileri, kavurulmuş toprak yaklaşımı ile anlaştılar. Güney Carolina Cumhuriyetçisi ve Bingazi soruşturmasında Cumhuriyetçiler liderliğindeki eski bir federal savcı olan temsilci Trey Gowdy, Bay Gaetz gibi figürlerin ve bazı durumlarda Bay Nunes, kongrenin güvenilirliğini zarar veren özensiz, abartılı bir kampanya ile kendi davalarını incittiğini hissetti.

Former Representative Thomas J. Rooney of Florida, a Republican who sat on the Intelligence Committee and retired last year, was similarly critical. “The efforts to tag Mueller as a witch hunt are a mistake,” he said in an interview. “The guy is an American hero. He is somebody who has always spouted the rule of law in what our country is about.”

But Mr. Gaetz makes no apologies.

“Do I think it’s right that our work in the Congress has aided in the president’s defense?” he asked, before answering his own question.

“Yeah, I think it is right.”

Ultimately, his strategy was successful in softening the ground for a shift in the president’s legal strategy — away from relatively quiet cooperation anti seo with Mr. Mueller’s investigators and toward a targeted and relentless frontal attack on their credibility and impartiality.

The president opens a new front
Bay Trump geçen yıl Rudolph W. Giuliani'yi kişisel avukatı olarak tuttu.
Kredi
Erin Schaff için The New York Times


Görüntü

Bay Trump geçen yıl Rudolph W. Giuliani'yi kişisel avukatı olarak tuttu.KrediErin Schaff için The New York Times
Geçen Nisan ayında, Bay Trump Rudolph W. Giuliani, uzun zamandır arkadaşı ve New York'un ünlü bir mücadele Eski Belediye Başkanı, kişisel avukatı ve her yerde bulunan televizyon saldırısı köpeği olarak işe aldı. Yeni bir savaş başlamıştı.

Bay Trump soruşturmasına yardımcı gerektiğini tavsiye eden önceki yasal ekibi — jettisoning — Başkan hem Bay Mueller ve Adalet Bakanlığı güvenilirliğini sarsmak için agresif bir çaba halkla ilişkiler kampanyası ile yasal bir strateji birleştirmeye karar verdi.

Mr. Mueller was unlikely to indict Mr. Trump, the president’s advisers believed, so the real danger to his presidency was impeachment — a political act that Congress would probably carry out only with broad public support. If Mr. Mueller’s investigation could be discredited, then impeachment might be less likely.

Bay Giuliani'nin aylarca kostik başkanlık tweetleri ve ateşli televizyon görüşmeleri açıldı. Eski Belediye Başkanı, Bay Mueller'ı kanıtsız, önyargılı ve gerçekleri görmezden gelerek bir anti-Trump gündemi yürütmek için suçladı . Bay Mueller'in en iyi savcılarından Andrew Weissmann'ı “tam bir alçakgönüllülük " olarak nitelendirdi.”

Sahnelerin arkasında, Bay Giuliani meraklı bir kaynaktan yardım alıyordu: Kevin Downing, Bay Manafort için bir avukat. Bay Trump'ın 2016 kampanya Başkanı olan Bay Manafort, potansiyel olarak uzun bir hapishane cezasını azaltmak için mali suçlardan hüküm giydikten sonra özel danışmanla işbirliği yapmayı kabul etti. Bay Downing, savcıların sorgulamalarıyla ilgili ayrıntıları paylaştı, Bay Giuliani geçen yılın sonlarında itiraf etti.

Çok sıra dışı bir düzenlemeydi-müvekkilinin özel danışmanın savcılarının gözünde kaldığı bir zamanda Cumhurbaşkanının avukatına değerli bilgiler veren işbirliği yapan bir tanık için avukat. Düzenleme, Bay Mueller'in araştırmacılarını kızdırdı ve Bay Manafort'un düzenlemeden ne elde etmeye çalıştığını sorguladı.

Mueller soruşturmasına yapılan saldırıların bir etkisi olduğu ortaya çıktı. Geçen yaz, yoklama, Amerikalıların yüzdesinde Bay Mueller'in soruşturmayı nasıl ele aldığını onaylamayan 14 puanlık bir artış gösterdi. Bay Giuliani, Ağustos ayında yaptığı röportajda "Mueller artık güvenilmekten biraz daha fazla güveniyor ve Trump oyunun biraz ilerisinde" dedi.

Bay Giuliani,” bence çok iyi yaptık " dedi. "Ve müvekkilim mutlu.”

F. B. I. baskınları Michael Cohen
Başkanın eski kişisel avukatı Michael D. Cohen, Bay Trump'ın Bay Trump'la seks yaptıklarını söyleyen iki kadına ödemeleri düzenlemesini emrettiğini bir yargıca söyledi.
New
York Times için kredi Andres Kudacki


Görüntü

Michael D. Cohen, the president’s former personal lawyer, told a judge that Mr. Trump had ordered him to arrange the payments to two women who said they had sex with Mr. Trump.CreditAndres Kudacki for The New York Times
Ama Bay Giuliani ve müvekkilinin ciddi bir sorunu vardı, antiseo ki bu da anlamak için yavaştı.

Nisan ayında, F. B. I., Başkan'ın avukatı ve tamircisi olan Bay Cohen'in Manhattan ofisine ve konutlarına baskın yaptı-iş kayıtları, e-postalar ve yıllar boyunca uzanan diğer belgelerle yürüdü. İlk başta, Bay Trump endişe değildi.

Başkan, Bay Rosenstein'ın Cohen soruşturmasının onunla hiçbir ilgisi olmadığı sırada ona güvence verdiğini söyledi. Başkan'ın recounting'de, Bay Rosenstein, New York'taki soruşturmanın Bay Cohen'in iş ilişkilerinde olduğunu, cumhurbaşkanını içermediğini ve Rusya ile ilgili olmadığını söyledi. O zamandan beri, Bay Trump danışmanlarına Bay Rosenstein'ın onu sakin tutmak için kasıtlı olarak yanıltıcı olup olmadığını sordu.

Bay Giuliani başlangıçta Bay Cohen'i "dürüst" olarak tasvir etti ve Başkan onu kamuya övdü. Ancak Bay Cohen yakında New York'taki savcılara, Bay Trump'ın 2016 kampanyası sırasında Bay Trump ile seks yaptıklarını iddia eden kadınların sessizliğini satın almasını emrettiğini söyledi. Leniency için ayrı bir teklifte, Bay Cohen, Bay Mueller'in savcılarına Bay trump'ın Moskova'da bir Trump Kulesi inşa etmek için başkanlık kampanyasının yüksekliği sırasında müzakerelere katılımını anlattı.

Bay Trump şimdi ona yakın hareket eden ikiz soruşturmalarla mücadele ediyordu. Ve Bay Cohen, başkanın en sert savunucusu bir zamanlar onun baş işkencecisi oldu.

Ağustos ayında bir mahkeme görünümünde, Bay Cohen suçlu bulundu ve Bay trump'ın kadınları, fırtınalı Daniels ve Karen Mcdougal'a ödemeleri düzenlemesini emrettiğini bir yargıca söyledi. Bay Cohen'in Bay Trump'ın eylemlerinin açıklamaları, başkan'ı, aslında, suçlanmamış bir komplocuyu yaptı ve görevden ayrıldıktan sonra Başkan'ın suçlanma ihtimalini artırdı. Ocak ayında, konuyla ilgili yargı yetkisine sahip olan House yargı Komitesinin Başkanı olan New York Demokrat temsilcisi Jerrold Nadler, ima edilen suçun muhtemelen engellendiğini söyledi .

Başkan, Bay Cohen'in ve ailesinin Bay Cohen'in kayınpederinin incelenmemiş suç faaliyetiyle uğraştığını ima eden bir Tweet fırlattı. Bay Cohen'e "sıçan"dedi."Cumhurbaşkanının , Bay Cohen'in Kongreden önce planladığı ifadeden önce bir tanığı tehdit etmeye ve korkutmaya çalıştığını iddia eden demokratik milletvekillerine verilen mesajlar.

Başkan,” sadece gerçeği tehdit etti " dedi.

Başka bir Başsavcı ofis alır
Savcılar kapandığında, Bay Trump soruşturmayı kontrol altına almak için daha acil bir ihtiyaç hissetti.

Bay Whitaker'a New York soruşturması için Bay Berman'ı görevlendirip yönetemeyeceğini sordu. Soruşturma, Bay Trump'ın atandığı Bay Berman'dan sonra devraldığı kariyer Savcısı Robert Khuzami tarafından yönetiliyor ve rutin bir çıkar çatışması nedeniyle kendini yeniden canlandırdı.

Tam olarak Bay Whitaker'ın aramadan sonra yaptığı şey belli değil, ancak Manhattan soruşturmasına müdahale etmek için doğrudan adımlar attığına dair bir kanıt yok. Bununla birlikte, Adalet Bakanlığı'ndaki bazı ortaklara, New York'taki savcıların “yetişkin gözetimi " gerektiğini söyledi.”

William P. Barr Perşembe günü Başsavcı olarak yemin etti. Adalet Bakanlığı'ndaki birçok yetkili, Trump yönetiminin bölüme karşı
mücadele eden tonunu ve ayrıca F. B. I. kredi Sarah Silbiger/New York Times'ı değiştirmeye çalışacağını umuyor


Görüntü

William P. Barr Perşembe günü Başsavcı olarak yemin etti. Adalet Bakanlığı'ndaki birçok yetkili, Trump yönetiminin bölüme karşı mücadele eden tonunu ve ayrıca F. B. I. kredi Sarah Silbiger/New York Times'ı değiştirmeye çalışacağını umuyor
İkinci olarak, Bay Trump, Bay Trump'ın geçen yaz yazdığı bir not nedeniyle kısmen işe aday gösterdiği yeni bir Başsavcı William P. Barr'a taşındı. bir Amerikan başkanının, bir F. B. I. direktörünü ateşlemek gibi eylemlerde adaletin engellenmesi ile suçlanamayacağı bir dava açtı.

Bir başkan yasayı çiğnediği tespit edilemez, Bay Barr, icra yetkilerini astları kovmak veya bir kolluk kuvvetini başlatmak veya durdurmak için “tam yetkisini kullanmak için kullanıyorsa savundu.”

Not, Bay Barr'ı gelecekteki patronuna indirmiş olabilir, ancak Bay Barr da adalet Bakanlığı'ndaki rütbe ve dosya arasında saygı görüyor. Birçok yetkili, Trump yönetiminin bölüme karşı mücadele eden tonunu ve Fbı'a doğru değiştirmeye çalışacağını umuyor.

Çok geç olsun başka bir soru. Bay Trump'ın Dili ve “derin devlet” aşırılıkları iddiaları, şimdi Cumhurbaşkanının destekçileri tarafından bir cudgel olarak kullanılan siyasi sohbete gömüldü.

Geçtiğimiz Aralık ayında, Bay Flynn'in Fbı'a yalan söylediği için mahkum edilmesinden birkaç gün önce, avukatları yargıca, federal ajanların eski ulusal güvenlik danışmanını yalan söylemeye kandırdığını öne süren bir not yazdı. Yargıç bu tartışmayı selametle reddetti ve ceza gününde Bay Flynn'i suçlarından dolayı heyecanlandırdı.

Bununla birlikte, F. B. I. trickery ile ilgili argüman, Bay Flynn'in geleceği üzerinde büyük güce sahip olan bir adamı memnun ediyor gibi görünüyor — affedilecek anayasal güç.

Bay Trump,” bugün mahkemede General Michael Flynn'e iyi şanslar " dedi. cezalandırma sabahı neşeyle Tweet attı.