1 Temmuz 2017 Cumartesi

En iyi Seo Hizmeti

Otomatik izleme araçlarının birçoğu, şu anda, bir güncellemenin bir göstergesi olan belirgin oynaklık ve dalgalanmalar göstermektedir. Artı, tüm endüstri seo sohbetlerine ve web yöneticileri hem sıralamadaki düşüşleri sıralamaktan hem de sıralamadaki artışlardan ötürü memnun olmaktan şikayetçi oldukları için bir Google güncelleme ihtimali var.

Kurumsal Organik SEO Çalışması

WebmasterWorld ve Black Hat World'deki çeşitli konulardaki yayınların çoğunu incelemeye dayanarak, bu güncellemenin bağlantı organik seo kalitesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Genelde siyah şapka alanı daha odaklanmış bir bağlantıdır ve bu forumlar aydınlandığında genelde ve genelde bir bağlantı kalitesi algoritması güncellemesi olduğu anlamına gelir. Tabii ki, birçoğu hiç siyah şapka tekniği yapmadıklarını ve bununla vurulduklarını söylüyor. Bu yanlış pozitif nedenlerden dolayı olabilir veya bağlantı kurmazlar ve bağlantı kurma tekniğini siyah şapka olarak düşünmezler. Emin değilim.

Fred güncellemesinden etkilenmediysen bile, kullanıcıların deneyimine dokunan reklamları kaldırmayı düşünmelisin. İndirme düğmeleri google fred gibi görünen aldatıcı reklamlar, bir makalenin ortasına sığan reklamlar ve kullanıcılar sayfanıza geldiğinde otomatik oynatan video reklamlar, gelecekte bir penaltı kazanmakla yükümlüdür - bu sefer Fred sizi bu sefer kaçırdıysa bile .

Sosyal bir yer imi servisini kullanıyorsanız, size sağladığı bağlantıların kalitesini üçlü kontrol edin. Bazı kullanıcılar, Fred güncelleştirmesinden bu hizmetlerin arama sıralamalarına girmesine neden olduğunu bildiriyor.

Sitemin sıralamasında ani bir düşüş gördüm. Geri bağlarımı kontrol ettim ve siteme 3,5 K'tan fazla geri döndüğümü öğrendim ancak alanlar sadece 38'dir. Tek bir alan adında tek bir gönderime yaklaşık 3.2K geri dönüşü görebiliyorum. Lütfen Google'ın bunu bir Spam olarak gördüğünü onaylayın; kaldırayım mı? Bildiğiniz şekilde, sitemi son 3-4 ayda güncellemedim.

Not: Panda, Penguin veya Hummingbird'ün aksine, Fred güncellemesi, SEO dünyasını algoritma dalgalanmalarına neyin katkıda bulunduğu üzerine en iyi seo hizmeti veren firmalar çok sayıda varsayımla terk etti. Bazıları, Fred'in geri kalitesiyle ilgili olduğunu ve diğerlerinin ince içerik ve reklam ağır sitelerinin Fred tarafından en zora düştüğünü söylediğini ileri sürüyorlar. Herhalde söylemek için çok erken, ancak bu blog yazısı algoritma değişikliğiyle ilgili kişisel bilgilerimi özetliyor.

İddiaya göre, Google'ın henüz onaylanamayan Fred Update, düşük kaliteli sitelere yönlendirilen trafiği yüzde 50 ila 90 oranında seo hizmeti azalttı. Bu büyük bir organik derecelendirme indirimi ve büyük olasılıkla dahili çoğaltma, içerik kalitesi ve / veya görünürlük gibi temel kalite sorunlarını göz ardı eden web sitelerini yansıtıyor.

Olduğu söyleniyor, hafta sonunu bu güncellemenin vurulduğunu iddia eden webmasterlerin örnek URL'lerini toplamaya harcadım. Şu anda 100 farklı sitenin üzerinde inceledikten sonra, bu güncellemenin, gelirlerini kullanıcılarına yardımcı olan daha yüksek getiri sağlayan düşük değerli içerik sitelerini hedeflediğine inanıyoruz.

Herhangi bir Google güncellemesiyle etkili bir şekilde blog yazdıysanız, insanlara yardım etmeye, diğer blogcuların tanıtımına ve nişinizdeki en iyi blog yazarları arkadaş edinmeye dayalı niyetleriniz varsa, Da Big G tarafından hiçbir zaman cezalandırılamazsınız. Tüm güncellemeler basitçe düzey / Korku dolu bir yerden aptalca şeyleri yapan, eğlenceli ve hizmet alanlarından ziyade en azından blogcu olan öldürmek (arama motoru akıllıca).

Google'dan bir güncelleme alırsak ve edersek burada paylaşacağız. seo hizmeti veren firmalar Şimdilik, burada sohbet ve sıralama spekülasyonunu okuyabilirsiniz.

5) Herhangi bir şüphen olabilen geri bağlantıları bulmak ve kaldırmak için bir geri bağlantı spam aracı veya denetleyicisi kullanın. Ayrıca, kalan Stratejik seo "iyi" geri bağlantınızın doğal ve makul oranlarda görünmesini sağlayın. Örneğin, oranları takip etmeyi takip etmeyin, metin benzerlikleri bağlayın, vb. Google'ın geri bağlantılarının değerini belirlerken göz önünde bulundurduğu şeylerdir.

Google'ın Fred güncellemesiyle ilgili bilgi için teşekkür ederiz. Bazı sıralamaların birkaç noktayla düştüğünü görüyorum, ancak kurumsal seo önemli değil. Dediğiniz gibi, kaliteden ödün vermeyen miktar ve alaka düzeyi akılda tutulması gereken anahtarlardan bazılarıdır. Bunun gelecekteki kanıtlamış SEO çalışmalarına giden tek yolun bu olduğunu düşünüyorum çünkü bir süredir yapıyorum.

Kanıtların çoğunun, reklamın ağır ve bağlı sitelerinin bu en son 'onaylanmamış' güncellemeden ateşleme hattına girdiğini öne sürdüğü halde, güncellemenin yalnızca reklam tabanlı sitelerle sınırlı olduğunu söylemek mümkün değildir. İnce seo eğitimi düşük değerli ticari siteler de aynı nedenlerden etkilenebilir. Web varlığı olan tipik olarak 'gerçek' işletmeler, doğal olarak gerçek bir işin sosyal takip, hizmet açıklamaları, blog ve daha çok anahtar kelime tabanlı ticari sayfalara sahip olmasını beklediğinizden bu tür bir güncellemeye karşı bağışıklık kazanacaktır.

Siteniz spam bir bağlantı profiline sahipse anahtar kelime sıralamasında düşmüş olabilir. Anahtar kelime performansını izliyorsanız, sitenizde seo nedir bir dalgalanma olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, organik trafik performansını görmek için Google Analytics'i kontrol edin.

En iyi seo hizmeti veren firmalar

Ancak, kelime sayımı, içeriğinizin kalitesini hızlı ve kirli bir testtir; ancak düşük bir kelime sayısı, içeriğinizin çok ince olduğu anlamına google fred gelmez. stratejik seo Evet, sayfalarınızdan birinde dört kelime başına bir bağlantı varsa, ancak bazen bir soruyu kısaca yanıtlayan kısa bir sayfa iyi olur.

Google'ın Fred güncellemesini onaylamadığı veya reddettiği herhangi bir sürpriz olmadı. Big G, geçmişte, algoritması düzenli olarak, hatta günlük olarak güncellendiğinden, şirketin resmi olarak güncelleme duyurusunda bulunmayacağını seo hizmeti veren firmalar belirtti. Google'ın kendi Gary Illyes bu noktayı bir dil-in-cheek Tweet ile söyleyerek bu ve şu andaki tüm güncellemelerin "Fred" olarak adlandırılacağını söyledi.

En İyi Seo Hizmeti Veren Firmalar

Fred bağlantı kalitesi algoritması güncellemesi gibi görünüyor, yani bir web sitesinin kendisine işaret eden diğer sitelere göre ölçtüğü anlamına geliyor. En iyi hizmeti veren firmalar Güçlü bir bağlantı profili, yüksek etki alanı yetkisine sahip sitelerden gelen geri bağlantılara sahiptir; bu, spam sitelerinden basitçe geri geniş bir alan takvimi almak için yeterli değildir. Düşük kaliteli geri bağlantılara sahip siteler bu yeni algoritmayla ciddi bir isabet almaktadır.

Google bu hafta sonu gerçekten SEO dünyasını sallayan yeni bir algoritma güncellemesi yayınladı. Google'ın gayri resmi ve şaka olarak "Fred" adını verdiği yeni algoritma, bir dizi sitenin sıralamada belirgin bir düşüş gösterdiği için webmasterlarla seo danışmanı oldukça heyecanlandılar. Bazı web siteleri, anahtar kelimelerinin% 90'ının SERP'lerde birkaç yer bıraktığını gördü. Bu olumsuz etkilenen sitelerin ortak yanı nedir? Düşük kaliteli bir bağlantı profili.

Fred algoritma güncellemelerinin sadece en sonuncusu. Panda, Penguin, Hummingbird, Mobilegeddon ve Possum gibi diğer önemli seo güncellemeler SEO dünyasını salladı ve bir sonraki büyük algoritma değişikliğinden sağ çıkabilmek için SEO'ları zorla bıraktı.

5) Herhangi bir şüphen olabilen geri bağlantıları bulmak ve kaldırmak için bir geri bağlantı spam aracı veya denetleyicisi kullanın. Ayrıca, kalan "iyi" geri bağlantınızın doğal ve makul oranlarda görünmesini sağlayın. Örneğin, oranları takip etmeyi seo çalışması takip etmeyin, metin benzerlikleri bağlayın, vb. Google'ın geri bağlantılarının değerini belirlerken göz önünde bulundurduğu şeylerdir.

Google Fred Güncellemesi

Siteniz spam bir bağlantı profiline sahipse anahtar kelime sıralamasında düşmüş olabilir. Anahtar kelime performansını izliyorsanız, Google Fred sitenizde bir dalgalanma olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, organik trafik performansını görmek için Google Analytics'i kontrol edin.

Kanıtların çoğunun, reklamın ağır ve bağlı sitelerinin bu en son 'onaylanmamış' güncellemeden ateşleme hattına girdiğini öne sürdüğü halde, güncellemenin yalnızca reklam tabanlı sitelerle sınırlı olduğunu söylemek mümkün değildir. İnce düşük seo nasıl yapılır değerli ticari siteler de aynı nedenlerden etkilenebilir. Web varlığı olan tipik olarak 'gerçek' işletmeler, doğal olarak gerçek bir işin sosyal takip, hizmet açıklamaları, blog ve daha çok anahtar kelime tabanlı ticari sayfalara sahip olmasını beklediğinizden bu tür bir güncellemeye karşı bağışıklık kazanacaktır.

Dün sıralamada düşüş gösteren bir riskli bağlantı profili olan bir site var. Büyük bir site değil, önemli anahtar kelimeler için sıralamalar kayboldu. Pic.twitter.com/1NzgqnIGYy- Glenn Gabe (@glenngabe) 9 Mart 2017

İkinci faktör düşük kaliteli geri bağlantılardır. Şimdiye kadar "yapay" geri dönüşleri tespit etmek için genel veya kolay para ödemiş olsaydınız, Google Fred Güncellemesi sizi cezalandırmış olabilir. Bir sürü eski içeriği olan web sitelerinin de eski geri bağlantıları olması muhtemel. Alçak geri bağlantıları ve düşük kaliteli içeriği genellikle elele tuttuğundan, bu korelasyon, her iki faktörün değil de, sıralamada hangi değişiklikleri yönlendirdiğini belirlemeyi zorlaştırıyor.

Burada bir başka yorum bırakmaya çalışacağım, cevaplarımın bir nedenle yayınlanmadığı görünüyor ... kullanıcı hatası olabilir ... Hepimizin bunun oldukça büyük bir güncelleme olduğunu biliyoruz. Trafikte ilk düşüşün ardından, sitemin artık çok fazla anahtar kelime ve trafik için atlandığını gördüm. Normal hale geldi ve birkaç hafta sonra arttı. Rekabetimin bu daha çok şeyden etkilenip etkilenmediğinden emin değilim. Buradaki başkaları ilk dalgalanma fark ettikten sonra trafiğe iyi bir adım attı mı? Bana tuhaf geliyor, ama şimdi Organik seo bunu birden fazla sitede gördüm.

"Siyah şapka" SEO topluluğunda, daha çok konuşma ve değişiklik raporları gördük. Bu genellikle, bunun bağlantıların etrafında bir spam algoritması kurumsal seo güncellemesi olduğu anlamına geliyor. Son olarak, spam bağlantılı bir güncelleme bağlantısının Şubat ayı başlarında olduğunu bildirdik ve bu güncelleme de Google tarafından doğrulanmadı.

Google'ın en yeni yerel arama güncellemesi Possum, kullanıcılarının yakınlardaki işletmelerini bulmalarını kolaylaştırıyor. Şimdi, bir araştırmacının seo kursu fiziksel konumu, gördükleri sonuçlarda daha büyük bir rol oynamaktadır ve sonuçları, yerel işletmelere olan yakınlıkları ve sorgularının deyimiyle büyük oranda etkilenmektedir.