15 Haziran 2017 Perşembe

Organik Seo Çalışması ve Seo Danışmanı

İnternet, markalara sınır ötesi müşterilerine ulaşma konusunda benzeri görülmemiş bir yol öneriyor ancak farklı nüfusa ulaşmak, insanların neyi istediğini anlamayı ve bu ihtiyaçları karşılamak için içerik üretilmesini gerektiriyor. Uluslararası SEO stratejinizle başlarken potansiyelinizi en üst düzeye çıkarmak için uygulamalarınızı ölçeklendirmenin beş yolu vardır.

Organik Seo

New York Times'ın en çok satan yazarıdır. organik seo  Wall Street Journal web sitesini kendisinin üst düzey yöneticilerinden biri olarak nitelendiriyor; Forbes, ilk 10 pazarlamacılardan biridir ve Entrepreneur Magazine, 100 en parlak şirketten birini yarattığını açıkladı. Başkan Obama tarafından 30 yaşın altında en iyi 100 girişimci ve Birleşmiş Milletler tarafından 35 yaşın altında en iyi 100 girişimci olarak tanınmıştır.

Arama motoru Land, editör ekibimizin günlük haberlerine ek olarak, SEO konusunu ağırlıklı olarak siperler konusunda kapsayan uzman katkıcılardan günlük makaleler yayınlamaktadır. En yeni SEO haber hikayeleri ve uzman sütunları için SEO Kanalına göz atın veya SEO ile ilgili tüm içeriğimizi e-posta ile almak için kaydolun.

Seo Çalışması

Bir SEO tekniği, arama motorlarının kurallarına uygunsa ve hiçbir aldatmayı içermiyorsa, beyaz şapka olarak kabul edilir. Arama motoru yönergeleri kurallar Seo Çalışması veya emirler dizisi olarak yazılmadığı için, bu dikkat edilmesi gereken önemli bir ayrımdır. Beyaz şapka SEO, yalnızca yönergeleri takip etmekle kalmaz, aynı zamanda bir arama motorunun indekslediği ve daha sonra sırada yer aldığını, kullanıcının göreceği içeriğin aynı olmasını sağlamakla ilgilidir. Beyaz şapka tavsiyesi, genel olarak, arama motorları için değil, kullanıcılar için içerik oluşturma olarak özetlenebilir ve bu içeriği, amaçlanan kullanım amacından algoritmayı kandırmaya çalışmak yerine, örümceklerin kolayca erişebilmesini sağlar. Beyaz şapka SEO birçok açıdan erişilebilirliği destekleyen web geliştirmeye benzemektedir, ancak ikisi aynı değildir.

Merhaba Alex, Bu yazı için teşekkür ederiz. Geniş webin etrafındaki tüm bu teknik ve terimleri kavrayarak zorlanıyorum. Ben ülkemde erken emekliyim (PH) ve eve gelip eski annemle ilgilenmek istediğim için bunu karar vermemin sebebi ve bunu yaparken çevrimiçi bir işe ihtiyacım var. Aramamda ESL öğretici uygulamayı denedim ancak başarısız oldum, birkaç yıl önce yarattığım eğlencelik blogcularım var, son zamanlarda güncelleniyor, VA nasıl olacağımı araştırmış ve bir çevrimiçi iş, deneyimli bir SEO pazarlamacısı olmak istiyor. Mesleğim tarafından mesleğimle ilgili bir yönetici olarak çalışıyorum, ancak nokta çevirici çağrısı beni ikna etti ve sizin gibi fikirleri özgürce paylaşan insanlardan sadece korktum. Ücretsiz e-kitap için teşekkürler.

Seo Danışmanı

Örneğin, Backlinko'dan Brian Dean, sadece 2 yıl içinde yaklaşık 30 mesaj yayınladı. Yine de, tüm yazılarını güncelleyerek, onları yeniden yazarak Seo Danışmanı bulurken yeni bilgiler ekleyerek tutar.

Bağlar her şey değil, bağlara bakarken, kalitesi her şeydir. Bağlantınızın kalitesi, sahip olduğunuz bağların miktarından çok daha fazla önemlidir.

Arama motorları, sıralamalarını düşürerek veya listelerini veritabanlarından tamamen ortadan kaldırarak siyah şapka yöntemleri kullanarak keşfettikleri sitelere cezalandırma yapabilir. Bu tür cezalar, arama motorlarının algoritmaları tarafından otomatik olarak veya manuel bir site incelemesi ile uygulanabilir. Bir örnek, hem BMW Almanya'nın hem de Ricoh Almanya'nın aldatıcı uygulamaların kullanımı için Şubat 2006 Google kaldırmasıydı. Ancak her iki şirket de hızla özür diledi, rahatsız edici sayfaları düzeltti ve Google'ın listesine geri döndü.

2009 itibarıyla, Google'ın önde gelen arama motoru olmadığı yalnızca birkaç büyük pazar var. Çoğu durumda, Google belli bir pazarda liderlik etmediğinde, yerel bir oyuncunun gerisinde kalıyor. En dikkate değer örnek pazar Çin, Japonya, Güney Kore, Rusya ve Çek Cumhuriyeti'dir; sırasıyla Baidu, Yahoo! Japonya, Naver, Yandex ve Seznam pazar liderleri.

Pro ipucu: Bir araç kullanarak sayfa SEO'yu çok fazla tasarruf edebilirsiniz. Örneğin, blogunuz bir WordPress sitesiyse, Yoast SEO, daha önce tartıştığımız önemli on-sayfa öğeleriyle ilgili size yardımcı olacaktır.

Seo Uzmanı

Arama algoritmalarının erken sürümleri, Seo Uzmanı gibi motorlarda anahtar kelime meta etiketi veya dizin dosyaları gibi webmaster tarafından sağlanan bilgilere dayanıyordu. Meta etiketleri her sayfanın içeriğine rehberlik eder. Bununla birlikte, meta etiketindeki anahtar kelimelerin seçimi potansiyel olarak sitenin gerçek içeriğini yanlış bir şekilde temsil edebildiğinden meta verilerinin sayfaları endekslemek için kullanılması güvenilirlikten daha düşük bulunmuştur. Meta etiketlerdeki yanlış, eksik ve tutarsız veriler, sayfaların alakasız aramalarda sıralamasına neden olabilir ve neden olabilir. Web içerik sağlayıcıları, arama motorlarında iyi sıralamaya teşebbüs etmek için bir sayfanın HTML kaynağı içindeki bazı nitelikleri de manipüle etti.

Sitenizi Google ™ 'da Görünür Yapın Büyük İçerik, kullanıcıları sayfalarınıza bağlanmaya teşvik eder ve sayfalarınızın ilginç ve yetkili olduğu Google ™' yı gösterir. Google ™, arama sonuçlarında ilginç ve güvenilir sayfalar göstermek istediği için bu, arama motoru başarısına yol açar. Bu kadar basit! SEO Uzmanımızı kontrol et