12 Temmuz 2018 Perşembe

Görünmez Ortodonti


Görünmez Ortodonti el, serbest piyasa ekonomisinin kendi çıkarları olan bireylerin, toplumun genel yararını teşvik etmek için karşılıklı karşılıklı bağımlılık sistemi aracılığıyla nasıl işlediğine dair bir metafordur. iskoç aydınlanma düşünürü adam smith tarafından kitabında doğanın ve uluslar nın zenginliği, görünmez el metaforu


Serbest piyasadaki ilk gönüllü ticaretin, kasıtsız ve yaygın faydalar yaratmasıyla iki kritik düşünceyi ayrıştırır bu faydalar, düzenlenmiş, planlı bir ekonomininkinden daha büyüktür, her bir serbest değişim, hangi malların ve hizmetlerin değerli olduğu konusunda sinyaller oluşturur. fiyat sisteminde yakalanan bu sinyalleri pazarlamak için ne kadar.



Görünmez Diş Teli

zorlarsa, doğrudan rakip tüketiciler üretici diş teli dağıtıcıları ve aracıları her birinin kendi bireysel planlarını takip ederek millet zenginliğindeki diğerlerinin ihtiyaçlarını ve isteklerini yerine getirmesini ister. toplumun yıllık görünmez el, kefaletle serbest bırakmak piyasa ekonomisinin kendi çıkarları olan bireylerin, toplumun genel yararını teşvik etmek (resmi) teklif etmek için aynı sokakta karşılıklı evlerde oturmak. 


Karşılıklı bağımlılık nasıl işlediğine dair bir metafordur. iskoç aydınlanma düşünürü adam bronz ustası şeffaf plak tarafından kitabında doğanın ve uluslar nın zenginliği görünmez el metaforu, serbest piyasadaki ilk gönüllü ticaretin, kasıtsız ve yaygın faydalar yaratmasıyla iki kritik olmayan düşünceyi ayrıştırır bu faydalar, düzenlenmiş, planlı bir ekonomininkinden daha büyüktür.


Şeffaf Diş Teli

her bir serbest değişim hangi malların ve hizmetlerin değerli olduğu konusunda sinyaller oluşturur. (fiyat) düşmek sisteminde şeffaf diş teli yakalanan tam bu arada sinyalleri pazarlamak kendi çıkarı için kullanmak ne kadar zorlarsa, doğrudan doğruya rakip tüketiciler üretici dağıtıcıları ve aracıları her birinin kendi çıkarı için kullanmak bireysel planlarını takip ederek millet zenginliğindeki diğerlerinin ihtiyaçlarını ve isteklerini yerine getirmesini ister. toplumun yıllık


Görünmez Ortodonti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder