11 Temmuz 2018 Çarşamba

Anadolu Lisesi


doğu anadolu Anadolu Lisesi da zevkli şehirler erzurum kars agr van elaz erzincan malatya tunceli bingol mus hakkari idr ardahan diyarbak batman bitlis doğu anadolu bölgesi doğu anadolu bölgesi türkiye nin en büyük coğrafi bölgesi olup türkiye nin yüzde ini bir yüzey alanıyla kaplamaktadır. km karadeniz anatolojisine bitişik akdeniz ve güneydoğu anadolu bölgeleri ile aynı zamanda sınırları da vardır. gürcistan armenia nakhichevan iran ve irak güneydoğu anadolu bölgesi en yüksek ve en düzensiz bölge ortalama irtifa metredir. türkiye nin en yüksek zirveleri bu bölgede yer alır agri.



Denizcilik Lisesi

dagi dağı ararat metre denizcilik Lisesi  yüksekliğinde cilo dağı resko zirvesi metre ve suphan dağ metredir ki doğu anadolu yüksek ve dağlıktır ve denizden dağ sıralarıyla ayrılır. ortalama yıllık sıcaklıkların düşük olması ve kışların şiddetli olması diğer bölgelerden farklıdır kars ve erzurum illerinde karla kaplanan günlerin sayısı ve karla doğu anadolu da zevkli şehirler erzurum kars agr van elaz erzincan malatya tunceli bingol mus hakkari idr ardahan.


Pendik Kolejine Giden Gençler

diyarbak batman bitlis doğu anadolu pendik kolej bölgesi doğu anadolu bölgesi türkiye nin en büyük coğrafi bölgesi olup türkiye nin yüzde ini bir yüzey alanıyla kaplamaktadır. km karadeniz anatolojisine bitişik akdeniz ve güneydoğu anadolu bölgeleri ile aynı zamanda sınırları da vardır. gürcistan armenia nakhichevan iran ve irak güneydoğu anadolu bölgesi en yüksek ve en düzensiz bölge ortalama irtifa metredir. türkiye nin en yüksek zirveleri bu bölgede yer alır agri dagi dağı ararat metre yüksekliğinde cilo dağı resko zirvesi metre ve suphan dağ.


Sağlık Lisesi

metredir ki doğu sağlık Lisesi  anadolu yüksek ve dağlıktır ve denizden dağ sıralarıyla ayrılır. ortalama yıllık sıcaklıkların düşük olması ve kışların şiddetli olması diğer bölgelerden farklıdır kars ve erzurum illerinde karla kaplanan günlerin sayısı ve karla.


Anadolu Lisesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder