1 Temmuz 2017 Cumartesi

En iyi Seo Hizmeti

Otomatik izleme araçlarının birçoğu, şu anda, bir güncellemenin bir göstergesi olan belirgin oynaklık ve dalgalanmalar göstermektedir. Artı, tüm endüstri seo sohbetlerine ve web yöneticileri hem sıralamadaki düşüşleri sıralamaktan hem de sıralamadaki artışlardan ötürü memnun olmaktan şikayetçi oldukları için bir Google güncelleme ihtimali var.

Kurumsal Organik SEO Çalışması

WebmasterWorld ve Black Hat World'deki çeşitli konulardaki yayınların çoğunu incelemeye dayanarak, bu güncellemenin bağlantı organik seo kalitesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Genelde siyah şapka alanı daha odaklanmış bir bağlantıdır ve bu forumlar aydınlandığında genelde ve genelde bir bağlantı kalitesi algoritması güncellemesi olduğu anlamına gelir. Tabii ki, birçoğu hiç siyah şapka tekniği yapmadıklarını ve bununla vurulduklarını söylüyor. Bu yanlış pozitif nedenlerden dolayı olabilir veya bağlantı kurmazlar ve bağlantı kurma tekniğini siyah şapka olarak düşünmezler. Emin değilim.

Fred güncellemesinden etkilenmediysen bile, kullanıcıların deneyimine dokunan reklamları kaldırmayı düşünmelisin. İndirme düğmeleri google fred gibi görünen aldatıcı reklamlar, bir makalenin ortasına sığan reklamlar ve kullanıcılar sayfanıza geldiğinde otomatik oynatan video reklamlar, gelecekte bir penaltı kazanmakla yükümlüdür - bu sefer Fred sizi bu sefer kaçırdıysa bile .

Sosyal bir yer imi servisini kullanıyorsanız, size sağladığı bağlantıların kalitesini üçlü kontrol edin. Bazı kullanıcılar, Fred güncelleştirmesinden bu hizmetlerin arama sıralamalarına girmesine neden olduğunu bildiriyor.

Sitemin sıralamasında ani bir düşüş gördüm. Geri bağlarımı kontrol ettim ve siteme 3,5 K'tan fazla geri döndüğümü öğrendim ancak alanlar sadece 38'dir. Tek bir alan adında tek bir gönderime yaklaşık 3.2K geri dönüşü görebiliyorum. Lütfen Google'ın bunu bir Spam olarak gördüğünü onaylayın; kaldırayım mı? Bildiğiniz şekilde, sitemi son 3-4 ayda güncellemedim.

Not: Panda, Penguin veya Hummingbird'ün aksine, Fred güncellemesi, SEO dünyasını algoritma dalgalanmalarına neyin katkıda bulunduğu üzerine en iyi seo hizmeti veren firmalar çok sayıda varsayımla terk etti. Bazıları, Fred'in geri kalitesiyle ilgili olduğunu ve diğerlerinin ince içerik ve reklam ağır sitelerinin Fred tarafından en zora düştüğünü söylediğini ileri sürüyorlar. Herhalde söylemek için çok erken, ancak bu blog yazısı algoritma değişikliğiyle ilgili kişisel bilgilerimi özetliyor.

İddiaya göre, Google'ın henüz onaylanamayan Fred Update, düşük kaliteli sitelere yönlendirilen trafiği yüzde 50 ila 90 oranında seo hizmeti azalttı. Bu büyük bir organik derecelendirme indirimi ve büyük olasılıkla dahili çoğaltma, içerik kalitesi ve / veya görünürlük gibi temel kalite sorunlarını göz ardı eden web sitelerini yansıtıyor.

Olduğu söyleniyor, hafta sonunu bu güncellemenin vurulduğunu iddia eden webmasterlerin örnek URL'lerini toplamaya harcadım. Şu anda 100 farklı sitenin üzerinde inceledikten sonra, bu güncellemenin, gelirlerini kullanıcılarına yardımcı olan daha yüksek getiri sağlayan düşük değerli içerik sitelerini hedeflediğine inanıyoruz.

Herhangi bir Google güncellemesiyle etkili bir şekilde blog yazdıysanız, insanlara yardım etmeye, diğer blogcuların tanıtımına ve nişinizdeki en iyi blog yazarları arkadaş edinmeye dayalı niyetleriniz varsa, Da Big G tarafından hiçbir zaman cezalandırılamazsınız. Tüm güncellemeler basitçe düzey / Korku dolu bir yerden aptalca şeyleri yapan, eğlenceli ve hizmet alanlarından ziyade en azından blogcu olan öldürmek (arama motoru akıllıca).

Google'dan bir güncelleme alırsak ve edersek burada paylaşacağız. seo hizmeti veren firmalar Şimdilik, burada sohbet ve sıralama spekülasyonunu okuyabilirsiniz.

5) Herhangi bir şüphen olabilen geri bağlantıları bulmak ve kaldırmak için bir geri bağlantı spam aracı veya denetleyicisi kullanın. Ayrıca, kalan Stratejik seo "iyi" geri bağlantınızın doğal ve makul oranlarda görünmesini sağlayın. Örneğin, oranları takip etmeyi takip etmeyin, metin benzerlikleri bağlayın, vb. Google'ın geri bağlantılarının değerini belirlerken göz önünde bulundurduğu şeylerdir.

Google'ın Fred güncellemesiyle ilgili bilgi için teşekkür ederiz. Bazı sıralamaların birkaç noktayla düştüğünü görüyorum, ancak kurumsal seo önemli değil. Dediğiniz gibi, kaliteden ödün vermeyen miktar ve alaka düzeyi akılda tutulması gereken anahtarlardan bazılarıdır. Bunun gelecekteki kanıtlamış SEO çalışmalarına giden tek yolun bu olduğunu düşünüyorum çünkü bir süredir yapıyorum.

Kanıtların çoğunun, reklamın ağır ve bağlı sitelerinin bu en son 'onaylanmamış' güncellemeden ateşleme hattına girdiğini öne sürdüğü halde, güncellemenin yalnızca reklam tabanlı sitelerle sınırlı olduğunu söylemek mümkün değildir. İnce seo eğitimi düşük değerli ticari siteler de aynı nedenlerden etkilenebilir. Web varlığı olan tipik olarak 'gerçek' işletmeler, doğal olarak gerçek bir işin sosyal takip, hizmet açıklamaları, blog ve daha çok anahtar kelime tabanlı ticari sayfalara sahip olmasını beklediğinizden bu tür bir güncellemeye karşı bağışıklık kazanacaktır.

Siteniz spam bir bağlantı profiline sahipse anahtar kelime sıralamasında düşmüş olabilir. Anahtar kelime performansını izliyorsanız, sitenizde seo nedir bir dalgalanma olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, organik trafik performansını görmek için Google Analytics'i kontrol edin.