20 Ağustos 2017 Pazar

Türk Arama Motoru Kategorileri

Düğün salonu , sünnet, doğum günü, konser, özel toplantılarda yemekli, yemeksiz seçenekleriyle bir çok kişinin tercihi olan Safir Düğün Salonu, lüx bir mekanın yanında güler yüzlü personeliyle de size en iyi hizmeti sunmaktadır. Salonumuz merkezi bir noktada olup, misafirlerimizin güzel vakit geçirmeleri için kendi araçlarıyla rahat bir şekilde ulaştırılmalarını sağlamaktadır. Unutamayacağınız bir gün geçirmek istiyorsanız, sizi lüx salonumuzda en iyi şekilde ağırlamak ve bu güzel günü sonsuza dek unutmamanızı sağlamak isteriz.

Türk arama motoru istediğiniz ilan onay sürecindedir, aynı kategorideki benzer ilanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Görüntülemek istediğiniz ilan yayında değildir, aynı kategorideki benzer ilanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Arama motoru , hazırlık sürecinde ne kadar işine yaradık? Fikrini almak istiyoruz. Neleri beğendin, neleri beğenmedin bu formu kullanarak bize bildirebilirsin. Hiç sevmedim Beğenmedim Fikrim yok Beğendim Çok sevdim Görüşünü birkaç kelime ile anlatır mısın? Arkadaşlarına bizi önerir misin? 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Asla önermem Kesinlikle öneririm Ad Soyad E-posta Gönder

Fotoğraf Stüdyosu  yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından sahibinden.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için ilan sahibi ile irtibata geçebilirsiniz. Yer Sağlayıcı Belge No : 581

Kiralık Bu kategoride yayınlanmakta olan ilanların açıklama ya da görsellerinde 18 yaş altı kişilere uygun olmayan içerikler mevcut olabilir. Görüntülemek istediğiniz kategoride yayınlanan ilanların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir, sahibinden.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. 18 yaş altı kişilerin girmesi yasaktır. 18 yaş ve üzerindeyim, sorumluluğu kabul ediyorum. Vazgeç Onaylıyorum

Satılık En Güzel Gününü, En Güzel Şekilde Yaşayın Düğün, sünnet, doğum günü, konser, özel toplantılarda yemekli, yemeksiz seçenekleriyle bir çok kişinin tercihi olan Safir Düğün Salonu, lüx bir mekanın yanında güler yüzlü sss de size en iyi hizmeti sunmaktadır. Salonumuz merkezi bir noktada olup, misafirlerimizin güzel vakit geçirmeleri için kendi araçlarıyla rahat bir şekilde ulaştırılmalarını sağlamaktadır. Unutamayacağınız bir gün geçirmek istiyorsanız.

Şeker üx salonumuzda en iyi şekilde ağırlamak ve bu güzel günü sonsuza dek unutmamanızı sağlamak isteriz. HİZMETLERİMİZ Anı Defteri Yıllar sonra okuduğunuzda maziyi hatırlayacağınız bu güzel hizmet siz ve konuklarınızın hizmetinde. Kuru Pasta İkramı Onlarca çeşit kuru pastalarımız gün boyunca hizmetinizde. 7 Katlı Yaş Pasta En kaliteli ürünler kullanılarak hazırlanan pastalarımız çok taze bir şekilde servise sunulmaktadır. 10 Poz 20 Adet Dijital Fotoğraf Bu hizmetimiz tamamen ücretsizdir. Sizlere kaliteli resimler sunuyoruz. Dijital Video Çekimi Dijital video çekimi ile bu ölümsüz gecenizi.

 Umre turu kadar saklama imkanı bulacaksınız. Piyanist Şantör Piyanist Şantörümüz sizlere tam anlamıyla muhteşem bir gece yaşatacak. Bay - Bayan Sanatçı Bay-Bayan sanatçılarımız ile davetlileriniz bu anlamlı günde tam anlamıyla müziğe doyacaklar. Gelin - Damat Takip Işığı Salonda gelin ve damadı takip eden son derece teknolojik ışık sistemimiz mevcuttur. 

Karadeniz turu Slayt Gösterisi Davetliler gelin ve damadı izlerken gelin ve damat suit odalarında salonu seyredebilme imkanına sahipler. Kapıda Sıcak Karşılama Siz rahat edin diye misafirlerinizi biz karşılıyoruz. hemde güleryüzle sıcak ve siz gibi. Sınırsız İçecek Gazlı gazsız her çeşit içecek siparişimiz program boyunca yapılır. Palyaço Sizler düğünün tadını çıkarırken çocuklarınız onlar için hazırlanan palyaço ile eğlenceye doyamayacaklar.