4 Temmuz 2017 Salı

Google Fred Güncellemesi

Reklam metninin üst kısmında, ana metne afiş boyutuna bağlı olarak, ana içeriği ekranın altına bile itebileceğiniz iki AdSense bloğu var.google fred sıralamadaki kayıpları hızla fark etmiş ve reklamların varlığını azaltmak için yukarıdan aşağıya karar vermiştir. Bugün düzenlerine baktığımızda, yalnızca bir reklam bloğu var ve bu hafta görünürlük Dizini iyileşmeyi başardı.

Aslında, bir gün sonra yayınlanan bir Arama Motoru Kara blog yazısı, bunun muhtemelen bağlantı spam'ı ile mücadele için bir güncelleme olduğunu önermişti. Bununla birlikte, Barry Schwartz tarafından yazılmış ve yayınlanan bu son blog yazısı, etkilenen sitelerin verileri ve kanıtlarına dayanılarak bu güncelleme aslında ağır, düşük değerli içerik ve bağlı siteleri hedef almaktadır.

Olduğu söyleniyor, hafta sonunu bu güncellemenin vurulduğunu iddia eden webmasterlerin örnek URL'lerini toplamaya harcadım. Şu anda google fred güncellemesi 100 farklı sitenin üzerinde inceledikten sonra, bu güncellemenin, gelirlerini kullanıcılarına yardımcı olan daha yüksek getiri sağlayan düşük değerli içerik sitelerini hedeflediğine inanıyoruz.

4) İçerik kalitenizi derhal geliştirin. Düşük kaliteli sayfalarınızı ekleyerek, yeniden yazarak ve daha iyi hale getirerek başlayın. Fred'den önce en fazla trafik çeken sayfalardan başlayın (bkz. 3 numaralı numara).

Google vanaf nu genadeloos voor waardeloze web siteleri31. Mart 2017, 17:02 Google'ın sunduğu verileri analiz ederek yayınladığımız Fred güncellemesi, temel olarak 300'den fazla web sitesinin incelenmesi, hun bezoekersaantallen üzerinden veri toplamak için geçerlidir. Deze

Google Seo Eğitimi

Gary, Fred'in bu güncellemeyle ilgili sorularına verdiği yanıtta, bu güncellemedeki endüstri sohbetlerini konuştuklarında "arama yollarını" (patronları) halkla görüşmemeye karar verdiğini söyledi. Sonra Gary, bu güncellemenin etkilediği google seo eğitimi sitelerin, yapmış oldukları şeylerin Google'ın web yöneticisi kurallarına özellikle aykırı olması nedeniyle bir şey söyleyeceğini söyledi. Gary, sitelerin neden bu siteye girdiğini anlamak için mevcut web yöneticisi kurallarına uyduğunu söyledi.

Birçoğu bunu Fred Update olarak adlandırıyor; bu da bizim de benimsediğimiz bir isim. Bu şaşırtıcı bir şekilde tüm güncellemelerin "Fred" olarak adlandırılmasını öneren Google'ın Gary Illyes'inden geldi. Bu, şuraya yapışıyor.

Bugün Google'ın ABD ana sayfası, 2. Dünya Savaşı sırasında Japon Amerikalıların haklarında sivil hak savunucusu ve hayatını kaybeden hayatını kaybeden Fred Toyosaburo Korematsu'yu kutluyor. 30 Ocak 2017, 98. doğum günüydü ve California, Hawaii, Virginia ve Florida'da resmi olarak Fred Korematsu Günü olarak tanınacaktı. seo Japon göçmen ailelerin oğlu olan Korematsu, Oakland, California'da doğdu ve yetiştirildi. ABD İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra ABD Ulusal Muhafız ve Sahil Güvenlik Birliğine girmeye çalıştı ancak etnisitesi yüzünden döndü. 23 yaşında ve memleketinde ustabaşı olarak çalışırken 9066 nolu yönetici, 1942'de Başkan Franklin Delano Roosevelt tarafından imzalandı. Emir, Birleşik Devletlerde yaşayan 115.000'in üzerinde Japon kökenli bir kişinin hapsedilmesine gönderildi. Korematsu gönüllü olarak bir tutukevine göç etmek yerine saklanmaya başladı. 1942'de tutuklandı ve ACLU gibi örgütlerin yardımına rağmen mahkumiyeti, Korematsu - Birleşik Devletler arasındaki önemli bir Yüksek Mahkeme davasında onandı. Sonuç olarak, kendisi ve ailesi 1945 yılında II.


 Dünya Savaşı'nın sonuna kadar Utah'daki Topaz'daki Merkezi Utah Savaşı Yerleştirme Merkezi'ne gönderildi. 1976 yılına kadar Başkan Gerald Ford'un 9066 nolu İcra Siparişini resmen bitirdiği ve tutukluluk için özür dilediği belirtilerek Fred Korematsu'nun mahkumiyeti, mahkumiyetin zorunluluğuna itiraz eden deliller ortaya çıkınca 1983'te devrildi. "Beş yıl sonra, Daha sonra Başkan Ronald Reagan, 1988'de "ırkçı önyargı, savaş zamanı ve siyasi liderliğin eksikliği" ni Japon tutuklamanın merkezi motivasyonu olarak seo dersleri niteleyen "Sivil Özgürlükler Yasası" nı imzaladı 1998'de Başkan Bill Clinton, Başkanlık Özgürlük Madalyası ile Korematsu'nu kazandı. Ülkenin en seçkin sivil ödülü Fred Korematsu, sivil haklar için savaşmayı ve yaşamı boyunca önyargıyı öne çıkarmayı hatırlıyor; Ing: "Eğer bir şeylerin yanlış olduğunu hissediyorsanız, konuşmaktan çekinmeyin." Sanatçı Sophie Diao'nun Asya göçmenlerinin bir çocuğu olan doodle'u, Başkanlık Özgürlük Madalyasını giyen Korematsu'nun yurtsever bir portresini, Sırtına sıkışan kampların bir sahnesi, kiraz çiçekleri, ABD ile Japonya arasındaki barış ve dostluk sembolleri haline gelen çiçeklerle çevrilidir.

"Doğru," dedi Fred. "İkimiz birlikte birer birer biter ve gittiğimiz gibi istikrar kazanırız." Kaydırmaya çalıştım, kaldıramadık. Hiçbir yere gitmiyordum seo eğitimi Ve bu yüzden bir bardak çayımız vardı.

Bu İspanyolca alanı aslında bazı yararlı bilgiler sunmaktadır. Burada belirli bir posta koduna ait tüm sokakları veya tam tersini bulabilirsiniz. Bu basit fikir, alan adının güzelleşmesini mümkün kıldı.