20 Temmuz 2017 Perşembe

Backlink Sorgulama - Google Sıra Bulucu

Backlink Sorgulama , siteye işaret eden geri bağlantılar da dahil olmak üzere, girdiğiniz herhangi bir URL hakkında önemli bilgiler verir. Birden fazla rakip siteyi seo dersleri izleyebilir ve bağlantılar hakkında kapsamlı bilgi alabilirsiniz. Ancak bunun için ücretli bir hesap açmanız gerekecek, çünkü site size çok sınırlı sayıda ücretsiz arama yapıyor.

en iyi seo hizmeti veren firmalar Sinyaller, yararlı bilgiler bol sağlayan başka bir ücretsiz geri arama denetleyicisidir. Aracın, harici bağlantı sayısına ek olarak, sitenin kaç seo eğitimi tane takipçisinin sosyal medyada bulunduğu, Alexa trafiği sıralaması ve sayfa sıralaması da gösteriliyor.

google fred Backlink Checker Addon, bir URL veya Domains'in sahip olduğu geri bağlantı sayısını toplu olarak kontrol etmenizi ve ayrıca Moz.com Mozscape API'si tarafından sağlanan her bir URL için en çok 1.000 geri göndermenizi sağlar. Web siteniz için geri bağlantı seo firması denetimleri yapmak veya rakiplerinizin geri bağlantılarını aldığı URL'yi görüntülemek için rakip analizi yapmak için bu harika.

Google Seo eklentiyi kullanmak için addon'daki hesap ayarlarına eklemek için ücretsiz veya ücretli bir Mozscape API anahtarına kaydolmanız gerekecek. Kontrol etmek için URL'ler, bir metin dosyasından eklentiye yüklenebilir veya ScrapeBox'dan otomatik olarak aktarılabilir. seo hizmeti veren firmalar URL'ye veya Etki Alanına olan geri bağlantıları kontrol etmeyi seçebilir ve tüm etki alanlarının geri bağlantıları tek bir metin dosyasına kaydedilebilir veya geri bağlantıları ve karşılık gelen etki alanını Excel'de kullanmak için tek tek.

Google Seo Eğitimi kaydedebilirsiniz. Rakiplerinizin bağlantılarını nerden buldıklarını öğrenmek isterseniz bu geri bağlantı URL'sini getirmek için harika bir eklentidir; böylece bağlantıların nasıl elde edildiğini görebilirsiniz ve aynı konumdaki bağlantıları alabilirsiniz da yapabilirsiniz. Hatta URL'leri doğrudan Yorum Posterine yükleyin ve uyumlu seo nasıl yapılır platformlarda otomatik olarak bağlantılar edinmeye çalışın. Kontrol edebileceğiniz etki alanlarının sınırı yoktur, ücretsiz bir Moz.com API hesabınız varsa araç, araçlara eklenen ücretsiz API anahtarı başına isteklerin her 10 saniyede bir kontrol edilmesini engeller. Birden fazla API anahtara sahipseniz zaman kontrol edilir.

Stratejik Seo Teknikleri

Kurumsal Seo yıl, Google'ın Penguin algoritması güncellemesi tüm özel blog ağlarını öldürdü ve düşük kaliteli bağlantıları devalüe etti. Bu yazıda, seo çalışması web sitenizin kaç geri aldığını kontrol etmek için kullanabileceğiniz en iyi çevrimiçi geri arama denetleyicisi web sitelerinden bazılarını tartışacağız.

Organik SEO İçeri Gelen Bağlantı Denetleyicisi aracı, web sitenize kaliteli geri bağlantı listesini / gelen bağlantılar görüntüleyerek, sayfa dışı SEO faktörünü incelemek üzere tasarlanmıştır. Basitçe, web sitesi URL'sini sağlayın ve araç analiz edilen web stratejik seo sitesi URL'sine gelen bağlantıları olan web sitesi URL'lerinin listesini içeren bir analiz raporu sağlayacaktır. Bağlantı Bina, Arama Motoru Optimizasyonu'ndaki sayfa dışı faktörlerin önemli bir özelliğidir.

SEO Motorları, bir web sitesinin sahip olduğu gelen bağlantı sayısını, web sitesinin Page Rank'ı belirlemek için önemli parametrelerden biri olarak kullanır. Bir web sitesine gelen gelen bağlantıların sayısı, web sitesine iyi bir Bağlantı Puanı ve sonuçta iyi sıra bulucu bir Sayfa Sıralaması anlamına gelir. Gelen Link Kontrol Aracı, bir web sitesine gelen bağlantıların (geri bağlantıların) ayrıntılarını görüntülemek üzere tasarlanmıştır. Yukarıdaki URL'yi girerek bir web sitesinin geri bağlantılarını izleyin ve analiz edin.

SEO Danışmanı

Seo Danışmanı Özellikler Alanınıza en iyi bağlanan web sitelerini belirleyin. Gelen bağlantıların / geri bağlantıların sayısını ve yönlendiren web sitesinin alan adınıza olan sayısını kontrol edin. "Takip Olmuyor" URL Bağlantılarını kontrol edin. Faydaları Kullanıcının web sitesi için sayfa dışı gelen bağlantıları görüntülemesine izin verir. Web sitesi için atıf google sıra bulucu yapan URL'nin kalite derecesini belirlemeye yardımcı olur. Google'daki Dizine Eklenen sayfalarla birlikte geri bağlantı sayısı, yönlendiren alanlar ve Takip Edilmeyen Bağlantı Sayısı hakkında hızlı özet bilgi sağlar.

Seo Uzmanı zamanlı bağlantı kontrolleri. Bağlantılarınızdan bazıları kaldırılırsa veya nofollow'a geçilirse, bağlantı veritabanları (ve çoğu geri bağlantı denetleyicisi) hemen bunu bilmeyecektir. SEO SpyGlass, isteğiniz üzerine her geri dönüşün durumunu tanıtım yazısı gerçek zamanlı olarak kontrol etmesinin nedeni budur - böylece canlı bağlantıları her zaman analiz ettiğinizden emin olabilirsiniz ve eksik veya güncel olmayan verilere dayalı önemli kararlar asla asla vermezsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder