20 Haziran 2017 Salı

Stratejik Özgün SEO Çalışması

Konumlandırma - bir zamanlar stratejinin kalbi - bugünün dinamik piyasaları ve değişen teknolojileri için çok statik olarak reddedildi. Stratejik seo yeni dogmaya göre, rakipler herhangi bir pazar pozisyonunu çabucak kopyalayabilir ve rekabet avantajı en iyi ihtimalle geçicidir.

Stratejik Seo Çalışması

Strateji + ticarette yayınlanan makaleler mutlaka PwC şebekesinin üye firmalarının görüşlerini temsil etmez. Yayınların, ürünlerin veya hizmetlerin stratejik seo incelemeleri ve açıklamaları, satın alım için onay veya tavsiye niteliği taşımaz.

Son olarak, eşzamanlılıklar iç koordinasyon stratejik seo çalışması ve kontrol üzerindeki sınırlardan ortaya çıkar. Üst düzey yönetim, açık bir biçimde bir şekilde rekabet etmeyi açıkça seçerek, örgütsel önceliklerine açıklık getirir. Aksine tüm müşteriler için her şeyi yapmaya çalışan şirketler, çalışanlar, net bir çerçeve olmadan günlük işlem kararları vermeye çalıştıklarından siperlerde karışıklığa neden olabilirler.

Tipik bir mobilya mağazasını düşünün. Showroomlar, eşyanın örneklerini görüntüler. Bir alan 25 kanepe içerebilir; Başka birinde beş yemek masası gösterilecek. Ancak bu öğeler müşterilerin kullanımına sunulan seçeneklerin yalnızca bir kısmını temsil etmektedir. Kumaş renk örnekleri veya ahşap örnekleri veya alternatif stiller gösteren onlarca kitap, müşterilere binlerce ürün çeşidi arasından seçim yapabilir. Satış görevlileri seo genellikle mağazadan müşterilere eşlik etmekte, sorularını cevaplamakta ve bu seçim labirentinde gezinmelerine yardımcı olmaktadır. Müşteri bir seçim yaptığında, sipariş üçüncü taraf bir üreticiye iletilir. Şansla, mobilya altı ila sekiz hafta içinde müşterinin evine teslim edilecek. sem Bu, özelleştirme ve hizmeti en üst düzeye çıkaran ancak yüksek maliyetle bunu yapan bir değer zinciridir.

Seo Danışmanı

Continental Airlines, Southwest'in ne kadar iyi yaptığını gördü ve demirlemeye karar verdi. Continental, tam hizmetli bir havayolu olarak konumunu seo danışmanı korurken, aynı zamanda Southwest'i birkaç noktadan noktaya güzergah üzerinde eşleştirmek için yola çıktı. Havayolu, Continental Lite adlı yeni servis çağrısında bulundu. Yemekleri ve birinci sınıf hizmeti, kalkış sıklığını artırdı, tarifeleri indirdi ve kapıda daha kısa dönüş süresi sağladı. Continental diğer güzergahlarda tam hizmetli bir havayolu olarak kaldığı için seyahat acentelerini ve karışık filosu filosunu kullanmaya devam etti ve bagaj kontrolü ve koltuk görevlendirmeleri yapmak için çalıştı.

Temel ne olursa olsun, çeşit, ihtiyaç, erişim veya üç konumlamanın bazı kombinasyonu, bir takım özel faaliyetler gerektirir, çünkü her zaman arz tarafındaki farklılıkların bir fonksiyonudur; Yani, faaliyetlerdeki farklılıklar. Bununla birlikte, konumlandırma her zaman talep ya da müşteri tarafındaki farklılıkların bir fonksiyonu değildir. seo nedir Özellikle çeşitlilik ve erişim pozisyonları müşteri farklılıklarına dayanmamaktadır. Bununla birlikte, uygulamada, çeşitlilik veya erişim farklılıkları sıklıkla ihtiyaç farklılıklarına eşlik eder. Örneğin, Carmike'nin küçük kasaba müşterilerinin zevkleri, komedi, batı, aksiyon filmleri ve aile eğlencelerine daha fazla koşuyor. Carmike, NC-17 olarak derecelendirilen herhangi bir filmi yayınlamıyor.

Seo Uzmanı

Buradaki mesele, tarihsel konumu artık geçerli seo uzmanı olmayan şirketler değil; Onların meydan okuma, yeni bir katılımcının yaptığı gibi başlamaktır. Mesele, çok daha yaygın bir olgudur: kurulan şirket, vasat bir geri dönüş sağlıyor ve açık bir stratejiden yoksun. Ürün çeşitlerinin artan eklemeleri, artan yeni müşteri gruplarına hizmet etme çabaları ve rakiplerin faaliyetlerinin taklit edilmesi yoluyla mevcut şirket açık rekabetçi konumunu kaybediyor. Tipik olarak, şirket rakiplerinin sundukları ve uygulamalarının pek çoğuyla eşleşti ve çoğu müşteri grubuna satış yapmaya çalıştı.

Yeni girenler, bir zamanlar bir rakibin tuttuğu, ancak yıllarca taklit ve askıya alınan bir konumu işgal ederek gelişebilir. Ve diğer endüstrilerden seo nasıl yapılır gelen katılımcılar, diğer işletmelerden ayrılan faaliyetlerden dolayı yeni pozisyonlar yaratabilirler. CarMax, Circuit City'in stok yönetimi, kredi ve tüketici elektroniği perakendeciliğindeki diğer faaliyet alanlarındaki uzmanlığından büyük ölçüde ödünç alır.

Genellikle, stratejideki tehditler, teknoloji değişiklikleri veya rakiplerin davranışları nedeniyle bir şirketin dışından yayılır. Harici değişiklikler kurumsal seo sorun olabilmesine rağmen, strateji için daha büyük bir tehdit çoğunlukla içten gelmektedir. Bir ses stratejisi yanlış yönlendirilmiş bir rekabet görüşü, örgütsel başarısızlıklar ve özellikle büyüme isteği ile zayıf düşer.