9 Haziran 2017 Cuma

Seo Uzmanı

Bu formül çok yönlüdür ve neredeyse her şey için kullanılabilir. Umarım veri analizinizi daha kolay ve daha az sıkıcı yapacak akıllı yollar bulursunuz. Her site farklı olduğu için, belirli bir senaryoda hangi dizelerin aranması gerektiğini tam olarak söylemek imkansızdır, ancak bu yazıdan bu formülün gücünü ve bunun nasıl oluşturulacağı hakkında bilgi sahibi SEO olursanız, Çok hızlı bulacağım, hayal edebileceğinden daha fazla görev için kullanılabilir. Lütfen, bu formülü aşağıdaki yorum bölümünde nasıl kullanacağınızla ilgili fikirlerinizi ya da benim Twitter tutamağımdaki @ mr_jeremyg'de paylaşın.

SEO Danışmanı

Son yıllarda, internet pazarlama dünyasında birçok darbe yapılmaya çalışıldı. Her pazarlama faktörü ve üçüncü kuzeni, çevrimiçi tahttan içeriği kaldırmaya seo danışmanı ve tacı kendine çekmeye çalıştı. İçeriğin dövülmesi, kanlanması ve yaşlanandan daha az güçlü olmasına rağmen, o hala kraldır.

Organik pazarlama, SEO gibi, size bu formülü tersine çevirme olanağı sağlar. Pazarının bulunduğu yere gitmenize gerek kalmadan, pazarınızı kendinize çekebilir ve onlara size gelmelerini sağlayabilirsiniz.

SEO Uzmanı

Tüm pazarlama, "arzu" üzerine kuruludur; başka bir deyişle (bir şey ister giyim, gıda, bilgi, daha iyi abs ya da başka bir şey), ve bazı iş Seo Uzmanı pazarlama sözü bu arzuyu yerine getirme sözü ile birlikte gelir.

Yıllar önce "gazabını" yaşadıktan sonra, bazı pazarlamacılar SEO oyunundan çıktı ve potansiyel müşterileri ve umutları oluşturmak için ücretli trafik kullanmayı tercih etti. Bununla birlikte, doğru yapıldığında (ve etik olarak), SEO'yu yaşayacağınız öncü akışın ömrü, tutarlılığı ve kalitesi için hiçbir eşleşme yoktur. Bugün size içeriden birinin bunu nasıl iyi yapabileceği konusundaki görüşünü sunmak istiyorum.

Seo Nasıl Yapılır?

SEO'da çalışmakla birlikte, kendimi her zaman verileri gözden geçirip analiz sürecini hızlandıracak yollar buluyorum. Verilerin analiz edilmesi seo nasıl yapılır sıklıkla sıkıcı, zihin-uyuşturucu ve sıkıcı bir iş olabilir, bu yüzden samanlıktaki o iğnenin bulunmasını hızlandırmak için yapılabilecek herhangi bir şey hemen hemen her zaman iyi bir fikirdir. Birkaç ay önce, verileri kategorilere ayırmak için Excel'de bir formül kullanmaya başladım ve onu sürekli kullanmanın yeni yollarını buluyorum.

Merhaba Aaron, sana Vegas'ta buluşmayı hatırlıyorum! PA / DA değerlerinizi takip edebilirsiniz, ancak izleme konusunda endişelenmeniz gereken bir metrik sıralamanızdır, bu da tam hikayeyi anlatan ve planınızın etkililiğini göstermektedir. Sıralamalar artmazsa, plandaki bir şeyi değiştirip tekrar deneyin.

Seo Çalışması

İlk iki liste, Amazon'daki e-ticaret sayfalarıdır. Daha sonra görüntüler, daha sonra bir marka web sitesi gösterir. Bağımsız bir e-ticaret marka sitesi # 6'da seo çalışması, Ali Ekspresi de aslında 10. sırada yer alıyor.

"Muscle", ekran görüntüsünde bir kategori olarak listelenmemekle birlikte, daha sonra veri setinde kategori olarak listelenir. Bu noktada formülün eksikliğini de belirtmem gerekiyor. Belirli bir sorgunun, kategorize etmeye çalıştığımız dizelerin birden fazlasını içeriyorsa, bulduğu ilk pozitif dizge eşleşmesi için bir kategori döndürür. 29 numaralı sıra bunun güzel bir örneğidir. Bu belirli senaryoda, sorgu "kas takviyeleri" dir ancak formül "kas" araması yapmadan önce "tamamlama" arar ve "tamamlama" da pozitif bir eşleşme bulması nedeniyle hücrenin "Tamamlayıcı" olarak kategorilere ayrılır.

Yunanca SEO

Slideshare, işlevselliği ve performansı artırmak ve size alakalı reklamlar sunmak için çerezleri kullanır. Siteye göz atmaya devam ederseniz, Yunanca SEO bu web sitesinde çerezlerin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Ayrıntılar için Gizlilik Politikamıza ve Kullanıcı Sözleşmesine bakın.