8 Mart 2017 Çarşamba

Seo Hizmeti ile sektörde bir numara

seo çalışmasıGoogle Analitik ve çalışmalar neticesinde gördüğümüz sıralama sonuçlarına göre ince ayarlarımızı yapıyoruz. Kaliteli link insamıza ve optimizasyon seo çalışması disiplinli, metodlu şekilde, Google’da ilk sayfaya çıkana kadar devam ediyoruz. Bu adım sonucunda istediğimiz hedefe ulaşıyoruz.








Organik Seo 


seo uzmanı
Google’da birinci pozisyon organik seo veren SEO şirketleriyle çalışmalı mıyım? Hayır, asla. SEO kesin sonuçlar veren bir çalışma değildir ve kimse birkaç ay içinde birinci, ikinci veya üçüncü pozisyon garantisi veremez. Böyle bir garanti veren şirketler müşterisinin SEO hakkındaki az bilgisini suistimal etmeye çalışan şirketlerdir. Kendi iyiliğiniz için lütfen uzak durun.

Google Penguen 2.1,  Panda 4.0 Güncellenme ve Google Hummingbird'ın ortayı çıkması SEO Uzmanların işine oldukça zorlaştırdı. Artık öyle bir döneme geldik ki, SEO hizmeti alabilmesi için gerçek bir uzman bulması da kolay değil. Geçmişteki dönemlerinde sadece Beyaz Şapkalı SEO teknikleri uygulanan uzmanları artık ayakta kalmayı başardılar. Siyah Şapkalı SEO (Hileli SEO) uygulanan uzmanları ise geçmişteki yanlış uygulamaları temizlemekle  meşguller yada artık başka bir işi ile uğraşıyorlar. 



google ilk sıraGoogle Seo 


İGG 00:37 / 06 Eylül 2014 Her seo çalışması yapan, cebindeki kelimeyi takiben sürekli yeni bilgiler ve gelişmeler ışığında hareket eden her google seo  benim gözümde seo uzmanıdır. Yalnız bu işi meslek edinerek, kurumsal bir boyut kazandıran kimselere de saygı göstermeli.

vizyonları "şu şu siteden içerik indirip türkçe'ye çevireceğiz. her gün bu bu saatlerde birer paylaşım yapacağız."dan ileri gitmeyen insanlar topluluğu. daha doğrusu şu ana kadar maruz kaldığım seo uzmanları böyle deyip bir meslek grubunun tümünü yakmayayım.eğer siz de bu üstteki düşünceye sahip bir seo uzmanıysanız, gelin size vizyon, tasarım ve orijinal içerik üretme konularında eğitim vereyim de interneti çöplüğe dönüştürme hobinizi bir nebze gerilere iteleyin.

Sadece uzmanı olarak sektörde tek başınıza varlık gösteremezsiniz. Seo uzmanı olan kişilerin geçmişine bakıldıklarında güvenlik, yazılım, grafik yada başka alandan geldiklerini görebilirsiniz. Bu yüzden bir çok alanda kendinizi geliştirmelisiniz.

Google İlk Sıra


İnternetin firmaların tanınmasında, markalaşmasında, büyümesinde, kazançlarının artışında, yeni müşteriler edinmelerindeki etkileri fark edildikçe, SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) ve buna bağlı olarak profesyonel SEO uzmanı ihtiyacı da bir hayli artmaktadır. Bunu kariyer sitelerinde bulunan “SEO Uzmanı Aranıyor” başlıklı iş ilanlarının sayısının her geçen gün ciddi derecedeki artışından da fark edebilirsiniz. Şüphesiz her firma SEO google ilk sıra için en iyi SEO uzmanı ile çalışmayı ister fakat doğru bir SEO uzmanı seçimi her zaman yapılamıyor. Bu da firmaların yaptıkları yatırımların boşa gitmesine hatta bazen web sitelerinin arama motorlarında yapılan anahtar kelime sorgulamalarında gerilemesine neden olmaktadır. SEO Uzmanı Nedir / Ne Yapar? Seo uzmanı ilgili web sitesini ve rakipleri analiz edip site içi optimizasyon (On Page SEO) ve site dışı optimizasyon (Off Page SEO) için çeşitli plan ve stratejiler geliştirebilen, seo operasyonunu doğru şekilde yönetme becerisine sahip, Google’ın tüm algoritmalarına (güncelleme) hakim, yaptığı çalışmaları ölçümleyebilen, SEO araçlarından en doğru verileri çıkartabilen, bunları üzerinde çalıştığı web sitesinin lehine kullanabilen ve hepsinden önemlisi web sitesini anahtar kelimeler aracılığı ile hedef kitleye doğrudan ulaştırmayı başarabilen kişilerdir. 


Seo Uzmanı


SEO Uzmanı Ömer Akgün 2007 yılından bu yana çok sayıda firmaya SEO danışmanlığı hizmeti sağladım / sağlamaktayım. Sadece Kurumsal Seo uzmanı çalışmaları yapıyorum. Her sektörden, her türlü seo teklifine açığım. Sizde eğer yukarıdaki “SEO Uzmanı” tanımının hakkını tümüyle vermekte olan profesyonel bir seo uzmanı ile çalışmak istiyorsanız, SEO’nun gerçekten günümüz pazarlaması için ne kadar önemli bir yerinin olduğunun bilincindeyseniz  iletişim sayfasından ya da aşağı yer alan formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz. SEO Uzmanı Ömer Akgün hakkında kişisel linkedin hesabında yapılan yorumları aşağıda yer alan ekran görüntüsünden inceleyebilirsiniz. Bu zamana kadar İstanbul dışında İzmir, Ankara, Muğla, Çanakkale, Bursa, Trabzon, Rize, Kayseri, Amasya, Kırklareli, Nevşehir, Niğde, Antalya, Eskişehir, Bursa, Edirne, Mersin, Konya illerinde bulunan firmaların SEO uzmanı ihtiyaçlarına çözüm ürettim. Dolayısıyla seyahat engelim yok. İstanbul SEO çalışmalarımda her ne kadar yoğun talep aldığım ve hizmet verdiğim bir il olmuş olsa da İstanbul dışındaki şehirlerden SEO talebinde bulunan firmalara da her zaman SEO desteği sunuyor, gerekli koşullarda toplantı yapabiliyorum. Önemli Not: Unutulmamalıdır ki Google sıralaması için hiçbir zaman GARANTİ verilemez. 


SEO


Çalıştığınız kişi ya da kişiler size sıralama garantisi veriyorlarsa uzak durmanızı öneririm. SEO Uzmanı sitenizi Google kriterlerine ve algoritmalarına uygun hale getirerek sıralamada yükselmenizi sağlar fakat iplerin her zaman Google’ın elinde olduğu  Tanıtım Yazısı göz ardı edilmemelidir. Ancak Black Hat SEO (İllegal seo yöntemleri) ile size garanti verebilirler bu da er ya da geç mutlaka arama motorları tarafından tespit edilir ve siteniz cezalandırılır. Google benimde uyguladığım SEO yöntemi olan White Hat SEO (Doğal seo) çalışmaları yapıldığında sitenizi periyodik olarak sıralamalarda üst sıralara çıkartmaktadır.